EN
Save To Shortlist
New Model Range Pre-Owned explore meet us

Aktuella Serviceerbjudanden

Bästa Ferrariägare

Vi vet att din Ferrari är viktig för dig. Därför finns vi här för dig som söker den högsta kompetensen på samtliga områden, och när det gäller service och eventuella reparationer så förtjänar din Ferrari bara det bästa. Låt oss ta hand om din ögonsten.

När du anlitar oss säkerställer du historiken och värdet av din Ferrari över tid. Vi har kompetensen och ett extremt kvalificerat team av tekniker som kontinuerligt utbildar sig hos Ferrari i Maranello. När du anlitar oss som är en auktoriserad Ferrariverkstad får din bil de senaste uppdateringarna med den nyaste programvaran för din modell. Vi använder endast originaldelar och diagnosverktyg som Ferrari förser oss med.

Om du vill boka tid, eller har någon annan fråga, så tveka inte att kontakta oss i Stockholm eller Malmö på telefon (vxl) 040-43 70 00 eller service@autoropa.se.

Varmt välkommen
Team Autoropa

Serviceerbjudande 2019/2020

Ett unikt erbjudande!

För att göra det både attraktivt och enkelt för dig har vi tagit fram ett unikt specialerbjudande - ett enhetspris för årsservice inklusive bromsvätska*.

  • V8-modeller 9 995 kr
  • V12-modeller 10 995 kr


101-punkters test
Vi erbjuder nu ett 101-punkters test på alla Ferrarimodeller - utan kostnad - i samband med verkstadsbesök.

Ordinarie pris 3 295 kr

Utöver våra kampanjpriser på service vill vi dessutom erbjuda 15% rabatt på kopplingsbyte och kamremsbyte i samband med service.

Transportlösningar
Vi erbjuder biltransport och lånebilslösningar när du lämnar din bil på service eller reparation hos oss.

Kontakta oss så hittar vi en lösning som passar dig och din bil.

*Specialbilar ingår ej.

Serviceerbjudande 2019/2020

Alla priser är inklusive moms. Erbjudandet kan nyttjas 2019.10.25 - 2020.03.31 och kan inte kombineras med andra rabatter och avtal. Giltighet: Arbeten ska vara utförda före 2020.03.31. Våra fasta priser gäller tillsvidare. Vi reserverar oss för löpande prisjusteringar från fabrik.